Cricket Olahraga Popular

Cricket Olahraga Popular

Apa Cricket Dadi Olahraga Donya Popular Kanggo Olahraga Dunia Resmi

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Apa Cricket Dadi Olahraga Donya Popular Kanggo Olahraga Dunia Resmi?

January 02, 2018 1

Cricket dimainake kira-kira 9 negara. Ana negara anggota afiliasi liyane sing main cricket, nanging ora ana ing daftar ICC Test playing nations. Ana negara-negara kayata Bangladesh sing wis diwenehake status Ujian nanging nandhang kerugian banget ing tangan pemain ujian liyane. Apa sing perlu kanggo ngawèhaké bangsa liya kayata Cina, Bermuda etc Status uji?

Ing bal-balan ana akeh negara sing melu main game. Negara-negara kayata India uga ora nduweni kanggo Piala Dunia. Nanging werni sikil ditonton kanthi aktif dening wong India lan wong liya. Iku mung sing ana mung sawetara tim sing muter ing Piala donya.

Nanging pitakonan kasebut banjur ngapa kriket kudu diputer kanthi resmi mung dening sawetara negara. Ing kasunyatane ing panggonan-panggonan kaya wong Prancis ora ngerti yen olahraga tartamtu kanthi jeneng jangkrik ana. Mulane penting banget yen kesenengan kita lan manunggalaken jangkrik disebarake sacara global. Wong ing Amérika Kidul, Afrika, Meksiko, Guatemala kabeh kudu main lan seneng kriket. Mung banjur bisa muter bangsa muter bangga karo prestasi.

Cricket wis dadi olahraga donya kanthi indeks populer lan ora bisa tetep mung minangka insentif kualitas sawetara Negara muter Test. ICC nyebar cricket antarane pirang-pirang negara, nanging banjur kriket liga diwatesi mung sawetara wong ahli. Olahraga kudu kanggo kesenengan saben wong. Kita kudu ndeleng bocah-bocah Cina mung ngayunake bat lan bal padha karo bocah-bocah ing India. Ing India yen salah siji menyang taman rekreasi ing dina Minggu sing bakal bisa ndeleng wong akeh dolanan kriket. Apa bakal inisiatif ICC ndeleng Cricket dadi olahraga sing populer tinimbang keterlibatan resmi skills?
Read More